23 Haziran 2013 Pazar

Ayşe Kulin Kardelenler Pdf İndir

Ayşe Kulin-Kardelenler pdf indirme seçeneği ile sizlerle.Ayşe Kulin'in sevdiğiniz tüm kitaplarını sitemizden kolaylıkla indirebilirsiniz.Aradığınız, bulamadığınız kitapları yorum yaparak altta belirtebilir, istekte bulunabilirsiniz.

Ayşe Kulin- Kardelenler kitabı hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.

Geniş Zamanlar Pdf İndir

Ayşe Kulin-Geniş Zamanlar pdf indirme konumuzda kitabı yayınlayacağız.Ayşe Kulin,in tüm kitaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

İndirmek İçin TIKLA

20 Haziran 2013 Perşembe

Skype de kişi ekleme nasıl yapılır ?

Msn'in tüm hesapları Skype'a devretmesi üzerine kullanıcıların bir çoğu ne yapacağını şaşırdı.Bugün ben de Skype de kişi ekleme nasıl yapılır ? Resimli bir biçimde anlatacağım.

Yapacağımız ilk işlem Skype üzerinden oturumunuzu açmak.Burada dikkat etmeniz gereken nokta Skype tarafından oturum açma şekilleri vardır.Buradan kastım Skype hesabınızla ya da hotmail adresinizle diye iki adet seçenek bulunur.

2013 LYS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2013 LYS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu tüm sınav adaylarının merak ettiği bir soru cümlesi.Bunun kesin bir cevabı olmamakla birlikte ÖSYM başkanı Ali Demir, öğrencilere bir sürpriz yapıp, sınavı kısa bir sürede açıklayabileceklerini söyledi.
2013 lys sonuçları ne zaman açıklanacak bilinmez ama lys 2012 Temmuz 20 de açıklanmıştı.Bu açıklamalardan elde ettiğimize göre 2013 lys sonuçlarının açıklanması 20 Temmuzu geçmeyecek.
Doğum günüm 21 Temmuz umarım o güne denk gelmez. :)

19 Haziran 2013 Çarşamba

Ücretsiz Wordpress Kişisel Blog Teması

Wordpress ücretsiz kişisel blog teması arayanlar için bir tema buldum.Sizinle paylaşmak istiyorum.Temanın demosunu yüklemek zor geldi açıkçası ama seveceğinize eminim.


İndirmek İçin Tıkla.

İki Bira İnsanı Zekileştiriyor

Gezi parkı olaylarından sonra blogumu güncel tutmaya karar verdim.Her türden yazılar yazarak bir şeyler oluşturmanın peşindeyim.
Bugün internette bir habere rastladım.Başta ''geyik'' amaçlı kullanılan paravan haberlerden gibi olsa da araştırmalarım sonucu haberin gerçek olduğunu anladım.
Habere göre kötülemekle bitirilemeyen bira, az kullanıldığı zaman faydalı olabiliyor.Profesör Jennifer Wiley'in verdiği rapora göre bazen bazı sorunlarda saplanıp kalan insanlar, biraz alkol tükettiğinde o problemleri rahatlıkla aşabiliyor.Tabi buradan ''ohooo alkol faydalıymış 2 değil 5 içelim'' mantığını yürütmekte yanlış.

17 Haziran 2013 Pazartesi

Gezi Parkı Komik Videolar

Gezi parkı komik videolar başlığını atmamda ki en büyük sebep tüm mizah unsurlarını bir arada toplamak amaçlı bir girişim.

Gezi Parkı Güldüren Montaj

Gezi parkı olayları ülkemizde adeta bir mizah patlamasına yol açtı.AKP mitinginde beyaz tv tarafından yayınlanan röportajda bu olaylardan nasibini aldı.

İşte güldüren gezi parkı videosu


Videonun orjinalini izlemek isterseniz